Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Experti in sah!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (905)

Joc de societate Reteaua Energetica editia 2017

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei
Brand
JSRE-JB
Descriere
Obiectivul acestui joc este alimentarea cu energie electrica a cat mai multor orase. Jucatorii trebuie sa contracteze alimentarea unor orase si sa liciteze unul impotriva celuilalt pentru a cumpara centralele electrice necesare alimentarii acestor orase.

Un joc despre managementul energiilor, pentru 2 6 jucatori

Sa castigi bani din energia electrica? Sa castigi o multime de bani din energia electrica? O idee foarte buna! Ce ar trebui sa folosesti pentru generarea electricitatii? Adopti metodele clasice utilizand carbuni sau petrol? Nu cumva in viitor aceste resurse se vor imputina drastic? Se vor putea oare folosi reziduurile ca sursa de energie alternativa in viitor? In mod sigur energia nucleara este o sursa foarte puternica si atata timp cat guvernul va rezolva problema reziduurilor rezultate, aceasta va genera profit din plin. Desigur, poti obtine energie prin metode mult mai ecologice, fiind independent de resurse, dar pot aceste tipuri de centrale energetice sa fie indeajuns de puternice in viitor pentru a alimenta toti utilizatorii?

Bineinteles ca trebuie sa-ti urmaresti toti competitorii pentru a vedea ce tipuri de centrale energetice construiesc, ce orase detin in retelele lor, de ce resurse depind precum si ce noi tipuri de centrale energetice ii atrag.

Un joc de societate strategic despre planificarea si exploatarea resurselor energetice.

Pachetul contine: o tabla de joc cu doua fete (Germania/SUA) 48 carti de joc cu centrale energetice bancnote electro peste 200 de piese de joc de lemn

Un joc de Friedemann Friese

Pentru 2-6 jucatori

Incepand de la 12 ani

Aprox. 120 minute
Trimite mesaj
Din Gura in Gura